06-1-321-5873

CASCO

Honlapunkon össze lehet hasonlítania legtöbb biztosító társaságnak az adott autóra vonatkozó CASCO biztosítási díjait. Az összehasonlításból tovább lehet lépni a CASCO biztosítás elkészítésére. Elkészül az új ajánlat, és Önnek csak a megbízást kell eljuttatni hozzánk, mi továbbítjuk a szükséges adatokat és papírokat a biztosító felé. Fizetni most nem kell semmit, majd a biztosító jelentkezik a fizetési ütemnek és módnak megfelelő díj bekérésével.

Online CASCO

A CASCO biztosítási szerződés célja, hogy a tulajdonunkban, vagy használatunkban levő gépjárműben keletkezett károkat megtérítse. Egy általános CASCO fedezetet nyújt az autó töréskáraira (akár sajáthibás balesetből, akár ismeretlen általi rongálásról legyen szó), elemi és tűzkárokra, az egész autó vagy alkatrészeinek ellopására, de kiegészítőként tartalmazhat poggyász-, extratartozék- és balesetbiztosítási modult, vagy akár kölcsöngépjármű-szolgáltatást is.

Gépjármű adatbekérő

Assistance, autó-segély szolgáltatások

 

Az Autósegély szolgáltatások a biztosítók és a Europ Assistance Kft. együttműködése révén működtetett gépjármű assistance szolgáltatás, mely a biztosított gépjármű műszaki, nem balesetből eredő meghibásodása, üzemzavara miatti menetképtelensége esetén nyújt segítséget ügyfeleinknek

 

Assistance adatbekérő