06-1-321-5873


A biztosítások specialistája több mint 15 éve

Bemutatkozunk

Ahogy cégünk nevének jelentése mutatja, abban próbálunk ügyfeleink segítségére lenni, hogy egy előre nem tervezhető kár esetén a lehető legkisebb veszteség érje Őket. Szeretnénk megóvni, megvédeni ügyfeleinket a felesleges bosszúságoktól. Egy jól kiválasztott biztosítás segít minimalizálni a tényleges kárt, a rossz biztosítás, pedig egyszerűen felesleges pénzkidobás.

A honlapunk elsősorban olyan ügyfelek számára szól, akik a biztosítási ügyeiket biztosítási szakemberekre szeretnék bízni. A biztosítási szerződést az interneten is meg lehet kötni. Addig nincs is gond, amíg nincs kár. Akkor kezdődnek a problémák, amikor megtörtént a baj - betörtek a lakásába, csőtörés történt, ellopták az autót, stb. Akkor derül ki, hogy a szerződéskötésnél nem vették figyelembe azt, ami esetleg kis betűvel oda volt írva és a biztosító most nem fizet, vagy lényegesen kevesebbet fizet a tényleges kárnál. Üzletkötőink segítenek Önnek eligazodni a többféle módozat között. Biztosítási alkuszként minden esetben bemutatunk egy összehasonlítást a választható termékek között, és segítünk kiválasztani a kockázathoz leginkább illő terméket és hozzátartozó a biztosító társaságot. Ez az alkusz által hozzáadott szolgáltatás nem jelent plusz költséget a szerződő felé, viszont biztosítással kapcsolatos problémája esetén rendelkezésre állunk.

Az alkusz:

  • Segít átvizsgálni a meglévő biztosítási szerződéseket,
  • javaslatot tesz a már meglévő szerződések kiegészítésére, módosítására,
  • kidolgozza az ügyfél számára a „testreszabott” biztosítási programot,
  • közreműködik a szerződések megkötésében,
  • a megkötött szerződéseket karbantartja,
  • káresemény esetén tanácsot ad, illetve közreműködik a kárrendezésben.

Mi a személyes kapcsolat hívei vagyunk. A jó biztosítási szerződés kiválasztás összetettebb feladat, mint amit az egérrel való kattintgatással meg lehet oldani. Viszont az internetes kapcsolat mindkét fél számára nagy segítség a kezdeti, igényfelmérési, és ajánlatkérési fázisban.

Ennek az elvnek megfelelően építettük fel honlapunkat. Az egyes pontok segítenek a kapcsolatfelvételben és a kezdeti adatok összegyűjtésében. A továbbiakban pedig személyes kapcsolattal állunk a rendelkezésükre.

info@prezerval.hu

Székhely: 2021 Tahitótfalu, Gábor Áron u. 5.
Iroda címe: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 5-7. fsz. 6.
Irodai telefon: 06-1-321-5873
Irodai fax: 06-1-343-1211
Levelezési cím: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 5-7. fsz. 6.
Adószám: 11768373-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-081161
MNB (PSZÁF) engedélyszám: 03/1999
MNB (PSZÁF) regisztrációs szám: 204121402769
E-mail: info@prezerval.hu

(a QR kód beolvasásával lementheti az Iroda névjegyét a telefonjába)